UIBdigital

Benvingut al registre en línia d'UIBdigital

La Universitat de les Illes Balears posa a l'abast de tota la comunitat universitària l'eina UIBdigital, que permet accedir als serveis telemàtics de la UIB, com la preinscripció i matrícula als estudis universitaris.

Per accedir a UIBdigital necessitau estar registrat i disposar de credencials corporatives, que consisteixen en un nom d'usuari i una clau d'accés.

Alumnes matriculats a la UIB

Si estau matriculat a la UIB ja teniu credencials.

Resta d'estudiants

Si no pertanyeu el grup d'alumnes anteriorment esmentat heu de seguir aquest procés de registre.

Durant el registre haureu de proporcionar una adreça de correu electrònic d'ús personal i completar els formularis amb les vostres dades personals.
Una vegada us hàgiu registrat podreu accedir a UIBdigital amb el vostre nom d'usuari i clau d'accés.

Les passes que heu de seguir per registrar-vos són:

  1. Introduïu una adreça de correu electrònic d'ús personal.
  2. Emplenau els formularis de dades personals (dades identificatives i dades de contacte).
  3. En acabar, se us proporcionarà un codi de registre que heu de conservar per a completar el procés.
  4. A continuació (en aproximadament 2 minuts) rebreu un correu electrònic a l'adreça indicada amb un enllaç a una pàgina d'UIBdigital.
  5. Quan rebeu el correu, seguiu l'enllaç i, una vegada a la pàgina d'UIBdigital, introduïu el codi de registre obtingut al punt anterior i la clau d'accés que voleu fer servir, llegiu i acceptau les condicions d'ús.
  6. Heu de completar aquest procés en les 3 hores següents a l'enviament del correu electrònic. En cas de no fer-ho, el procés caducarà i n'haureu d'iniciar un altre. En haver finalitzat se us facilitarà el vostre nom d'usuari, i ja podreu accedir a UIBdigital.
Iniciar el procés de registre en línia d'UIBdigital