UIBdigital

Condicions d'ús

 1. Ús d'UIBdigital i acceptació de les condicions d'ús

  Les condicions que es detallen a continuació regulen l'ús dels serveis d'UIBdigital que la Universitat de les Illes Balears posa a disposició dels membres de la seva comunitat universitària.

  L'accés i utilització d'UIBdigital atribueix la condició d'usuari de l'aplicació i suposa la prèvia lectura i acceptació per part de l'usuari de les presents condicions d'ús. Amb l'accés i utilització d'UIBdigital s'entendrà que l'usuari accepta de forma expressa, plena i sense reserves el contingut de totes i cadascuna de les condicions d'ús en el moment de l'accés. Si l'usuari no està d'acord amb el contingut de les condicions, s'abstindrà d'accedir als seus continguts i fer ús dels seus serveis.

 2. Condicions d'accés i ús

  Les credencials per accedir (nom d'usuari i clau d'accés) seran assignades inicialment per una Oficina de Registre de la UIB (Serveis Administratius, Servei de Recursos Humans, Fundació Universitat-Empresa, etc) d'acord amb els procediments previstos a la normativa establerta. Posteriorment, l'usuari registrat podrà, en qualsevol moment, canviar la seva clau d'accés d'acord amb les normes i procediments definits a tal efecte.

  Des del moment en què l'usuari rep les seves credencials se'n fa responsable de la seva custòdia i, en particular, es compromet a:

  • No permetre que ningú conegui la seva clau d'accés.
  • Fer-se responsable de les accions que es facin emprant aquestes credencials.
  • Utilitzar els serveis d'UIBdigital únicament per al suport a les seves activitats com a membre de la comunitat universitària.
  • En cas de sospitar que s'ha compromès la seguretat de la clau d'accés, canviar-la immediatament.
  • En cas d'oblidar la clau d'accés, acudir en persona a una Oficina de Registre (Serveis Administratius, Servei de Recursos Humans, Fundació Universitat-Empresa, etc).